Over ons

Bone Saunabouw

 

Over ons

Bone Saunabouw is het nieuwe zusterbedrijf van Bone Interieurwerken, Bone Solid en Bone Coatings.

Bone Saunabouw is begonnen in 2022 met het maken van hoogwaardige maatwerk sauna’s. Wij maken duurzame sauna’s die ook een uitstekende prestatie en gebruiksgemak bieden. De specialisten produceren de sauna’s in onze eigen werkplaats om zo de kwaliteit te kunnen garanderen. Wij leveren sauna’s in heel Nederland en België.

Bone Interieurwerken was het eerste bedrijf dat Henk oprichtte. Het familie bedrijf is in 1989 opgestart als eenmanszaak. Het is begonnen met het verkopen van maatwerk keukens in de omgeving van Bergeijk. Door de groeiende naamsbekendheid in de interieurbranche, zijn de producten van Bone Interieurwerken nu ook te vinden door het gehele binnen- en buitenland. Door de loop der jaren is het bedrijf zich blijven ontwikkelen en zijn de zonen van Henk inmiddels onderdeel geworden van het Bone Interieur team. Voor meer informatie over maatwerk interieur zie ook Bone intereurwerken.

Veel specialisme onder 1 dak

Door de loop der jaren heeft Henk Bone meerdere bedrijven opgericht binnen de interieurbranche; Bone Interieurwerken, Bone Solid, Bone Coatings en Bone Saunabouw. Deze vier bedrijven werken nauw samen om u te kunnen voorzien van hoogwaardige kwaliteit maatwerk interieurs. Door het specialisme en nauwe samenwerking van deze vier bedrijven kunnen we de kwaliteit garanderen.

Bezoek ook

Logo Bone Interieurwerken
Logo Bone Coatings
Logo Bone Solid

Adres

Witrijt 6
5571 XH Bergeijk

Contact